DAILY GEMS COLLECTIVE

Dit Rotterdams design collectief is opgericht in 2014 door textiel design studio Lilesadi en product- en interieurontwerpers Siebring & Zoetmulder. Het werk is zowel minimalistisch en architectonisch, als poëtisch en innovatief. Kenmerkend door hun subtiele kleurpalet en grafische details.


INTERVIEW BLIJ WONEN

Onlangs werd Lianne geïnterviewd over haar interieur. Lees hier het hele interview van Blijwonen


S&Z Birdhouse

De Birdhouse is een strak ontworpen multifunctioneel kastje met lampje, lade en opbergruimte. Het dak van het huisje is zo ontworpen dat je er gemakkelijk een openslaand boek op kwijt kan. Handig en stijlvol.


Siebring & Zoetmulder design products

Sinds 2013 werk ik samen met Elise Zoetmulder aan een collectie designmeubelen onder de naam Siebring & Zoetmulder. Met slimme en eenvoudige producten gaan wij hedendaagse interieur-clichés te lijf. De combinatie tussen materialen en geometrische vormen is hierbij kenmerkend. 

De producten zijn zeer geschikt voor projectinrichting zoals hotels, restaurants en (concept) stores, maar ook voor woninginrichting.

Bij onze projecten werken we ook samen met andere ontwerpstudio's. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met LileSadi voor de Daily Gems.


S&Z Wall Cabinet

De Wall Cabinet is een eye catcher voor aan de muur. In het ontwerp van de wandkast hebben we gekeken hoe een boekenkast ook een kunstobject kan worden in een ruimte en tegelijkertijd functioneel is. 


S&Z Table Cabinet

In dit tafelkastje komen drie rechthoekige vormen op een eenvoudige manier samen. De elegante poten zorgen ervoor dat het kastje en de objecten erop tot leven komen. Dit tafelobject is ideaal om producten op te etaleren en presenteren.


Dutch Design Week // Driving Dutch Design 

Afgelopen jaar heb ik deel genomen aan Driving Dutch Design (DDD), samen met 15 andere designers. 


ONTWERP KAARTEN VERZENDWAND VOOR FRANCOBOLLI COLLECTIE

In opdracht van Francobolli Collectie heb ik twee 'kaarten verzendwanden' ontworpen. De kaartenwanden zijn onderdeel van het unieke koffie concept 'koffie met een kaartje' van het koffiecafe Francobolli in Leiden. Bezoekers kunnen in het cafe een ansichtkaart kopen en versturen op de dag dat zij dat willen. Francobolli is bezig het concept uit te breiden naar andere horecagelegenheden. Omdat er niet in elke koffiezaak een unieke kaartenwand kan komen hebben we een kleine en een grote versie ontworpen. Beide kaartenwanden zijn demontabel en kunnen bijvoorbeeld ook op festivals worden gebruikt.

S&Z LileSadi Bershka Young Designers Project

Tijdens SaloneSatellite zijn we in contact gekomen met de etalage afdeling van Bershka. Samen met LileSadi zijn we gevraagd voor het B.Y.D.P (Bershka Young Designers Project). Omdat tijdens de uitverkoop alle etalages in de winkelstraten er hetzelfde uitzien wil Bershka zich onderscheiden. Daarom vragen ze jonge ontwerpers om hun werk in hun etalages te presenteren. 


S&Z Daily Gems

'Siebring & Zoetmulder' en 'LileSadi' hebben samen een wandkast ontworpen: Daily Gems. De wandkast is niet alleen praktisch, het biedt ook een podium voor een prachtige collage - of beter gezegd: een tastbaar en materieel stilleven. 


S&Z interview AD

Interview in het AD op 1 augustus 2015.


Kantoor INRICHTING BLOC

Bloc bouwt aan slimme samenwerking en versnelt gebiedsontwikkeling. Zij werken van verkenning tot businesscase in de stad en ver daar buiten. Bloc wilde een bijzonder kantoor op hun locatie in het Westerlijk Handelsterrein. Het moest een ontmoetingsplek worden als een soort cafe waar in alle rust gewerkt kan worden maar waar ook dynamische sessies en bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd. 


S&Z LileSadi SaloneSatellite - Milaan 2015

In Fiera Milano, één van de grootste beursgebouwen van Europa, vond afgelopen april de internationale meubelbeurs Salone Del Mobile plaats. Een klein gedeelte hiervan is SaloneSatellite, waar aanstormende designtalenten hun collectie mogen tonen aan het publiek. 


DAILY GEMS DOMUSWEB S&Z

Daily Gems/ B.Y.D.P Domus web juli 2015


DISPLAY ontwerp voor Granny's Finest

Onder de toepasselijke merknaam 'Granny's Finest' werken ouderen en jongeren samen aan het ontwerp en de productie van handgebreide mode accessoires zoals mutsen, sjaals, wanten, tassen en stropdassen. Met dit initiatief wordt op creatieve wijze de eenzaamheid onder ouderen tegengegaan en wordt een originele springplank geboden aan jong creatief talent. 


© 2015 Created by Aad van Buuren