ONTWERP KAARTEN VERZENDWAND VOOR FRANCOBOLLI COLLECTIE

Januari 2015

In opdracht van Francobolli Collectie heb ik twee 'kaarten verzendwanden' ontworpen. De kaartenwanden zijn onderdeel van het unieke koffie concept 'koffie met een kaartje' van het koffiecafe Francobolli in Leiden. Bezoekers kunnen in het cafe een ansichtkaart kopen en versturen op de dag dat zij dat willen. Francobolli is bezig het concept uit te breiden naar andere horecagelegenheden. Omdat er niet in elke koffiezaak een unieke kaartenwand kan komen hebben we een kleine en een grote versie ontworpen. Beide kaartenwanden zijn demontabel en kunnen bijvoorbeeld ook op festivals worden gebruikt.

Kleine kaartenwand

De gebruiker kan bij de kleine kaartenwand doorbladeren naar de juiste datum waarop zijn kaart verstuurd moet worden. De deuren zijn van perspex met daarin de in gefreesde maand en datum.

Grote kaartenwand

De grote versie bestaat uit 6 elementen die kunnen ronddraaien. Deze zijn ook voorzien van een perspex deur die alleen door de medewerker open gemaakt kan worden zodat de kaarten op de juiste dag verstuurd kunnen worden. 

opdrachtgever: Francobolli 
ontwerp: Lianne Siebring
materiaal: berkenmultiplex, perspex en metaal. 

www.francobolli.nl


© 2018 Created by Aad van Buuren