DISPLAY ontwerp voor Granny's Finest

Februari 2014

Granny's Finest 

Onder de toepasselijke merknaam 'Granny's Finest' werken ouderen en jongeren samen aan het ontwerp en de productie van handgebreide mode accessoires zoals mutsen, sjaals, wanten, tassen en stropdassen. Met dit initiatief wordt op creatieve wijze de eenzaamheid onder ouderen tegengegaan en wordt een originele springplank geboden aan jong creatief talent. 

Visual merchandising

Al deze producten worden ook verkocht, hiervoor had Granny's Finest display's nodig die in winkels kunnen staan. In samenwerking met Joline van den Oever en Koen van den Broek hebben we samen een concept ontwikkeld voor de visual merchandising. 

Modulair 

We hebben een concept ontwikkeld dat geschaald kan worden. De kleinste variant is een presentatie bak en dit kan opgeschaald worden naar een stellage met drie presentatie bakken of meerdere stellages. Aan de achterkant van elke bak kan een pegboard worden geplaatst in verschillende grootte. Hieraan kunnen ook producten gepresenteerd worden. Het logo van Granny's Finest komt terug in de leren handvatten die aan de voorkant van de bakken bevestigd zijn. 

opdrachtgever: Granny's Finest
ontwerp: Joline van den Oever, Koen van den Broek en Lianne Siebring
Uitvoering: De Bende Rotterdam
Materiaal: berkenmultiplex, metaal

www.grannysfinest.nl


© 2018 Created by Aad van Buuren