Dutch Design Week // Driving Dutch Design 

2014 

Masterclass 

Afgelopen jaar heb ik deel genomen aan Driving Dutch Design (DDD), samen met 15 andere designers. 

DDD is een programma dat beginnende designers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap. Elf maanden lang committeren start-ups, onder persoonlijke begeleiding van een ABN AMRO-coach, zich aan een serie masterclasses/workshops op het gebied van onder meer financiering, bedrijfsvoering, presentatie, profilering en internationalisering. DDD is een initiatief van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Week (DDW) in samenwerking met Buitenwerkplaats.nl, Cultuur en Ondernemen, Design Thinkers Academy, EY, Kamer van Koophandel en Osborne Clarke.

Dutch Design Week 

Afsluiting van het talent ontwikkelingsprogramma bestond uit het geven van een pitch in het Klokgebouw in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week stelden alle deelnemers hun onderneming voor.

Omdat we als groep ook graag onze producten wilde presenteren hebben we op eigen initiatief een expositie georganiseerd met de naam Unlocked. In de oude garage van Frits Phillips in Strijp T hebben we een expositie ingericht waar we de Table Cabinet en Wall Cabinet Small hebben gepresenteerd. 


© 2018 Created by Aad van Buuren