Siebring & Zoetmulder design products

Sinds 2013 werk ik samen met Elise Zoetmulder aan een collectie designmeubelen onder de naam Siebring & Zoetmulder. Met slimme en eenvoudige producten gaan wij hedendaagse interieur-clichés te lijf. De combinatie tussen materialen en geometrische vormen is hierbij kenmerkend. 

De producten zijn zeer geschikt voor projectinrichting zoals hotels, restaurants en (concept) stores, maar ook voor woninginrichting.

Bij onze projecten werken we ook samen met andere ontwerpstudio's. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met LileSadi voor de Daily Gems.


DAILY GEMS COLLECTIVE

Dit Rotterdams design collectief is opgericht in 2014 door textiel design studio Lilesadi en product- en interieurontwerpers Siebring & Zoetmulder. Het werk is zowel minimalistisch en architectonisch, als poëtisch en innovatief. Kenmerkend door hun subtiele kleurpalet en grafische details.


ONTWERP KAARTEN VERZENDWAND VOOR FRANCOBOLLI COLLECTIE

In opdracht van Francobolli Collectie heb ik twee 'kaarten verzendwanden' ontworpen. De kaartenwanden zijn onderdeel van het unieke koffie concept 'koffie met een kaartje' van het koffiecafe Francobolli in Leiden. Bezoekers kunnen in het cafe een ansichtkaart kopen en versturen op de dag dat zij dat willen. Francobolli is bezig het concept uit te breiden naar andere horecagelegenheden. Omdat er niet in elke koffiezaak een unieke kaartenwand kan komen hebben we een kleine en een grote versie ontworpen. Beide kaartenwanden zijn demontabel en kunnen bijvoorbeeld ook op festivals worden gebruikt.


S&Z Birdhouse

De Birdhouse is een strak ontworpen multifunctioneel kastje met lampje, lade en opbergruimte. Het dak van het huisje is zo ontworpen dat je er gemakkelijk een openslaand boek op kwijt kan. Handig en stijlvol.


© 2015 Created by Aad van Buuren